26.11.2019

Torbalı İlçe Müftülüğü Tarafından Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Torbalı İlçe Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen "Hz. Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans, Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa  Konuşmacı olarak 9 Eylül Ünüversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Muammer ERBAŞ, İlçe Kaykamımız Sayın Ercan ÖTER,İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE Şube Müdürümüz Sayın Ümit YALÇIN, Vaizler, Müftülük Personeli, Din Görevlileri ile Kur'an kursu öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Nene Hatun Camii İmam Hatibi M. Akif DELİKTAŞ'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.Sayın ERBAŞ konferansında ailenin önemi üzerinde durarak katılımcılara “Mutlu Aile” olabilmenin davranışsal örneklerinden bahsetti. Program sonunda katılımcılara hafta münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı “Peygamberimiz ve Aile” kitabı hediye edildi.