13.12.2019

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü gençlerimizle buluştu

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü gençlerimize Dini konularda Sağlıklı bilgi kazandırma, Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkmaları adına Okul/Öğrenci ziyaretlerinin ilkini Ayrancılar Anadolu Lisesine gerçekleştirdi.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Ümit YALÇIN, ADRB Vaizi Merve EKİNCİ, ve Gençlik Koordinatörleri Erdal TUCAN ve Ayşe ESER; Diyanet İşleri Başkanlığımızın, Müftülüğümüz ve ADRB büromuzun faaliyetlerini anlatarak, geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimiz ile Şükür ve Gelecekten Ümit var olmaları konusunda karşılıklı  sohbet edildi.