06.03.2020

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ münasebetiyle ‘Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın' teması kapsamında  konferans düzenlendi.

Torbalı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ münasebetiyle ;  ‘Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın' teması kapsamında  konferans düzenlendi.

İlçe Müftümüz sayın Hakan TÜRE  tarafından açılış konuşması yapıldı. Konuşmasında kadınların İslamla  en güzel değere ulaştığına ve anne olmanın önemine değindi. Ayrıca müftümüzün hanımına çiçek takdim etmesi de programa renk kattı. Adrb Vaizi Merve Ekinci de konuşmasında sahabe hanımlarından, medeniyet tarihimizde vakıf kuran kadın örneklerinden  ve  Çanakkale’de annelerin fedakarlığından bahsetti. Program salavat-ı şerifin okunması  Şehit ilahisi ve Ney dinletisiyle sonlandırıldı.