07.07.2020

İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE , “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” Diyerek Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Vekâletle kurbanını Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Muvazzaf Personel) Hilmi UYANIK aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1993 yılından beri vekâletle kurban kesimi programı gerçekleştirildiğini söyleyen Müftümüz, “25 yıllık tecrübesi ile Emanetleriniz emanetlerimizdir düsturu ile kurban faaliyetlerini büyük bir hassasiyet, itina ve sorumluluk duygusuyla yürütmektedir. Vakfımızın "dini esaslara uygun ve güven veren" bir yapılanmayla bu yıl da gönül coğrafyasına hizmet etmeye hazırdır.

TDV Torbalı şubesine gelerek kurban bağışında bulunabileceğini söyleyen Müftümüz, “Vatandaşlarımız, 'www.tdv org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra il ve ilçe müftülüklerimize bizzat bağış yapabilir veya cami görevlilerimiz, aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir.” dedi.