28.12.2020

Şehit Uzm. Çvş. Mehmet Onur ÖZBENT, dualarla uğurlandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde kar nedeniyle kapalı yolun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında, çığ düşmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent'in naaşı İzmir'e getirildi. 30 yaşındaki Mehmet Onur Özbent için Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğlen namazının ardından İl Müftü V. Metin AKBAŞ’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası omuzlara alınan şehit askerin Türk bayrağına sarılı tabutu helallik alındıktan sonra, gözyaşları arasında Ayrancılar Eski Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER,İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan ÖTER, İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE, İl ve ilçemizin protokol üyeleri, askeri erkan, şehidimizin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet camiası olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.