13.08.2021

Torbalı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak faaliyetler kapsamında öğrencilerimize'' Mahremiyet Bilinci Semineri verilerek Beden, Teknoloji, Bilgi ve Mekan Mahremiyeti konularında bilgilendirme yapıldı.

Torbalı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak faaliyetler kapsamında Müftülüğümüze bağlı ;Çaybaşı,Yeniköy, Özbey, Ayrancılar Kız, Ayrancılar Merkez ve Yazıbaşı Mahallelerindeki Kurslarımıza  yapılan ziyaretlerde öğrencilerimize'' Mahremiyet Bilinci  Semineri verilerek Beden, Teknoloji, Bilgi ve Mekan Mahremiyeti konularında bilgilendirme yapıldı. Muharrem ayı girmesi vesilesiyle Ayrancılar Kız Kuran Kursu ve Yazıbaşı Kurslarımızda Muharrem ayının ve Hicri Yılbaşının Müslümanlar için anlam ve öneminden bahsedildiği programda Öğrencilere Aşure ikramı yapıldı.Katılım sağlayan Öğrenci ve Kurs Öğreticilerimize teşekkür eder Yaz Kuran Kurslarımızın hayırlı nesillerin yetişmesine vesile olmasını hayırla tamamlanmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ederiz.