08.10.2021

‘’Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’

‘’Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’münasebetiyle Torbalı İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu kahvaltı programı İl Müftümüz Sayın Salih SEZİK, İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan ÖTER, İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE, daire personelimiz ve din görevlilerimizin katılımlarıyla icra edildi.
İlçe Müftümüz Hakan TÜRE'nin selamlama konuşmasından sonra Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yıl vefa temasıyla kutlandığını hatırlatan İl Müftümüz Salih Sezik, "din görevlilerimiz, yalnızca beş vakit ezan okuyan, namaz kıldıran kimse değildir. 'Din gönüllüsü' olmak şafak vakti başlayan, gece yarılarında bile sona ermeyen kutsal bir görevdir. Din görevlisi; komşusunun çocuğu olduğunda sağ kulağına ezan, sol kulağına kâmet getiren, vefat ettiğinde en evvel komşusuna hüsn-ü şehadette bulunan insandır” dediler. İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan ÖTER'in teşekkür konuşmasıyla proğramımız sona erdi.