18.10.2021

Personelimizden Turan AKDEMİR ve Muhammed DELİKTAŞ ’ hazırladıkları ‘’Din Görevlisinin Rehberi’’ adlı kitaplarını İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE ve Şube Müdürümüz Sayın Ümit YALÇIN’a makamlarında ziyaret ederek takdim ettiler.

Torbalı İlçe Müftülüğümüzde görev yapmakta olan  "Turan AKDEMİR’’ ve "Muhammed DELİKTAŞ’’ hazırladıkları ‘’Din Görevlisinin Rehberi’’ adlı kitaplarını İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE ve Şube Müdürümüz Sayın Ümit YALÇIN’a makamlarında ziyaret ederek takdim ettiler.
     İlçe Müftümüz  Sayın TÜRE büyük uğraşlar sonrası yayınlanan kitaptan duyduğu memnuniyeti dile getirerek değerli hocalarımıza İlçe Müftülüğümüz adına teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.