28.02.2022

Torbalı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri kapsamında Mümin Mesci Camiinde 4-6 Yaş Kuran Kursu Velilerine ve Hanımlara Yönelik Miraç Kandili Programı düzenlendi. Songül-Mehmet Ali Bakan Kur’ân Kursu Öğreticileri tarafından hazırlanan program da Öğrenciler Kur’ân-ı Kerîm Tilâveti ve Hadis-i Şeriflerin Okunması, İlahi Dinletisi ve Semazen gösterimi sundular.Vaiz Merve Ekinci tarafından yapılan Miraç Kandili Sohbeti ve katılımcılara verilen ikramlarla program son buldu. Hocalarımıza ve Katılımcılara teşekkür ederiz.