30.03.2022

Torbalı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Faaliyetleri Kapsamında Müftülüğümüze bağlı Ayrancılar Mh. Yunus Emre Camiinde Ayrancılar Kız Kuran Kursu 4-6 Yaş Öğrencileri ve Velileri ile Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin katılımıyla Berat Kandili Programı icra edildi. Yapılan program da Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Liseler arasında yapılan Kur'an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasında il birincisi olan Büşra Öztürk'ün Kur’ân Tilaveti ile başlayan program 4-6 Yaş Öğrencilerinin Sunumu, İmam Hatip Ortaokul öğrencilerinin ilahileri ile devam etti.Vaiz Merve Ekinci tarafından yapılan Kandil Sohbetinin akabinde Çanakkale Şehitlerimize yapılan Dua ile son buldu.