11.08.2022

İlçe Müftümüz Hakan TÜRE'nin annesi Kader TÜRE hakka yürüdü.

Manisa İli, Salihli İlçesi, Çavlu Mahallesinde düzenlenen cenaze merasimine İlçe Kaymakamımız Sn. Ercan ÖTER, İl Müftümüz Sn. Salih SEZİK, İl Müftü Yard. Sn. Rahmi YİĞİT, İzmir'den ve Manisa'dan İlçe müftüleri, Kestanepazarı K. Kursu Öğreticileri, öğrencileri, ilçemizden daire personeli, din görevlileri ve vatandaşlarımız katıldı. İkindi namazına müteakip düzenlenen cenaze merasiminde İl müftümüz Sn.SEZİK konuşma yaparak cenazeye katılanlardan helallik istedi. Akabinde İlçe müftümüz Sn.TÜRE annesinin cenaze namazını kıldırmasından sonra merhume mahalle kabristanlığında toprağa verildi. Başta İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE olmak üzere, ailesine, akrabalarına, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.
TORBALI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ