23.08.2022

Müftülüğümüze bağlı Atatürk Mh. Hicret Camisinde din görevlimiz Zülfikar Ali DADAK tarafından öğrencilere yönelik "Çocuklarla Camide Bir Gün" programının ikincisi düzenlendi.

Yüce Rabbimizin bizlere emaneti olan çocuklara sahip çıkmak, onların korunması ve sağlıklı bir şekilde yarınlara hazırlanması için çözüm üretmek adına Kur’an ve sünnetten beslenen güzel ahlaklı nesiller için çocuklarımıza dini değerlerimizi
kazandırmalıyız. Çocuklara milli ve manevî değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, dini bilgiler aktarmak, çocuklara cami ortamını sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen program eğlenceli ve verimli bir şekilde yatsı namazıyla son buldu.