29.08.2022

Müftülüğümüze bağlı cami ve kurslarımızda gerçekleştirilen Yaz Kur'an Kurslarında binlerce çocuk Kur’an’la buluştu. Karakuyu Mh. Merkez Camii'nde kurs sonunda hayır sever vatandaşların almış olduğu bisikletlerle çocuklar hem Kur'ana geçmenin hemde hediyelere kavuşmanın heycanını yaşadılar. Aziz Davutlu camii'nde 9 öğretici ile 12 sınıfta 370 kayıtlı öğrenciye verilen eğitim sonunda 150 tane öğrenci Kur'an-ı Kerim'e geçti. Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrencilere Kur'an hediye edildi, harçlık verildi. Her hafta hayır sahiplerince ikramlarda bulunuldu. Ayrancılar Mh.Fatih Camii ve Nenehatun Camii kurslarında hatim ve dua proğramından sonra hediyeler verilip ikramlarda bulunuldu.
Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, her cami ve K.Kurslarımızda yapılan farklı etkinliklerle 26.08.2022 tarihi itibariyle son buldu