20.12.2023

İlçe Müftülüğümüze bağlı K. Kurslarımızda Yerli Malı Haftası olması hasebiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. 15 Temmuz K. Kursu ve Ayrancılar Mah. Kız K. Kursunda yapılan etkinliklerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde yetiştirilen sebze meyvelere, bölgeye has yemek kültürlerine ve yine özümüze, tarihimize özgü yerel eşya ve kıyafetlere yer verildi. Proğramlara İlçe Müftümüz Hakan TÜRE başta olmak üzere müftülüğümüz görevlileri, öğrencilerimiz, velilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar. Etkinliklerde ayrıca yıllardır kanayan yaramız olan Filistin'de yaşanan dramın faili olan ve son zamanlarda insanlık dışı eylemlerde sınır tanımayan İsrail mallarının boykot edilmesi, yerli mallarımızın ön plana çıkarılması için bilgilendirme/bilinçlendirme çalışmalarının yapıldığı görüldü. Vatandaşlarımız, emeği geçen görevlilerimize, velilerimize teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.