30.01.2024

İlçe Müftülüğümüzce Baba ve Baba Adaylarına Yönelik "Baba Okulu Projesi" kapsamında Seminerler Düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüzce  Baba ve Baba Adaylarına Yönelik "Baba Okulu Projesi" kapsamında  Seminerler Düzenlendi.
Başkanlığımız Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile Dini Rehberlik Daire Başkanlığınca Kur'an ve Sünnet temelinde aile olma bilincini güçlendirmek, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat çekmek, Aile içinde sevgi, saygı, huzur ve manevi havanın oluşması amacıyla  "Baba Okulu Projesi” kapsamında seminerler düzenlendi. Eğitimlerin ardından kursiyer baba ve baba adaylarına katılım belgeleri İlçe Müftümüz Sayın Hakan TÜRE tarafından takdim edildi. “Baba Okulu Projesi” İlçe Müftülüğümüzce uygulanmaya devam edecek.