26.04.2024

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2024 Yılı Hac Organizasyonu Kapsamında Torbalı İlçe Müftülüğümüzce ‘’Hac Eğitim Semineri’’ Düzenlendi

Mayıs ayı içerisinde kutsal yolculuğa çıkmaya başlayacak olan hacı adaylarına yönelik düzenlenen ve iki gün süren seminer Mümin Mesci Camii’nde gerçekleştirildi.
Seminerde, Şube Müdürü Harun KIR,  Murakıp Recep ÖZTÜRK, Vaiz Merve EKİNCİ, Din Hizmetleri Uzmanı Celil AKSOY,  haccın dini ve sosyal boyutunu anlattılar. Ayrıca İlçe Sağlık Müdürlüğünden Uzman Hemşire Birgül TURAN, hacda sağlık yönüyle dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.