07.12.2018

HAC ÖN KAYITLARI BAŞLIYOR

2019 yılı hac ön kayıtları yarından itibaren başlayacak olup, haftaya cumaya kadar devam edecektir. Bu Cumartesi-pazar isteyen vatandaş  20 TL bankaya ücreti internetten yatırırarak kendisi yine internetten kayıt yaptirabilecektir. Pazartesinden itibaren   haftaya cumaya kadar da yine ilgili bankaya 20 TL yatırıldıktan sonra il ve ilçe müftülüklerine müracaat edilerek kayıt yaptırılabilecektir.   Ayrica, 2018 yılı hac kurasına katılıp çıkmayanların yani eski  kayıtlılar başkanlığımızca otomatik olarak yenilenecek olup isteyen bilgilerinde yine güncelleme yapabilecektir.  2019 yılı Hac Kuraları 28 Aralık 2018 cuma günü çekilecek olup, kesin kayıtlar ise  02-11 Ocak 2019 tarihleri atasında il müftülüğünde yapılacaktır.