18.07.2024

Beydağ Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kahvaltı Programı

Temmuz ayı mutat toplantısı Beydağ Şehit Üst. Mehmet Sakallı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Müftüsü Halis Benli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Erhun Yıldız, Okul Müdürü Mustafa Oğul ve din görevlileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Halis Benli, din hizmetlerinin ilçemizde daha etkin ve verimli yürütülmesi için işbirliğinin önemine değindi. Ayrıca, din görevlilerinin toplumda üstlendikleri rolün ve sorumlulukların altını çizerek, bu tür toplantıların bilgi alışverişi ve sorunların çözümü açısından faydalı olduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü de söz alarak, okullarda dini eğitim ve ahlak derslerinin daha etkili bir şekilde verilmesi için müftülük ile koordineli çalışmanın gerekliliğini vurguladı. Okul yöneticileri ve öğretmenlerin, din görevlileriyle işbirliği yaparak öğrencilerin manevi gelişimlerine katkıda bulunabilecekleri ifade edildi.

Toplantıda ayrıca, ilçedeki dini hizmetlerin genel durumu, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı. Katılımcılar, dini ve ahlaki eğitim konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, gelecekte yapılacak projeler ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Okul Müdürü Mustafa Oğul; bu anlamlı toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti. Program, kahvaltı ikramı ve karşılıklı iyi dilek temennilerin ardından sona erdi.

📍Beydağ Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Anadolu İmam Hatip Lisesi (@beydagaihl )