16.07.2024

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ..

İlçemiz Müftülüğü olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 253 Şehit anısına 12 Temmuz Cuma günü İlçemiz Camileri ve Kur'an Kurslarında okunan Hatmi Şerifler için Dua yapıldı. Ana Program Merkez Camide icra edilerek Vaiz Abdullah Kahraman tarafından dua yapıldı.Yaz Kursuna devam eden öğrencilere yönelik buminvalde izahatlar ve etkinlikler yapıldı. Ayrıca ADRB Vaizi Dr. Cihad AKKOYUN tarafından bayanlara yönelik Din İstismarı ile Mücadele konusunda vaaz verildi.

15 Temmuz Pazartesi Günü öğle namazı öncesi özel Kur'an Tilaveti ve Dua yapıldı. Namaz sonrası müftülük personeli ve  İlçe Kaymakamı Sayın Suat DERVİŞOĞLU'nun katılımı ile halkımıza aşure ikram edildi. Genelge gereği Ülke genelinde olduğu gibi 00:13'de bütün camilerimizde selalar okundu.