03.05.2016

Liman Reis Camii Temel Atma Töreni Yapılacak.

Saygı değer Narlıdereliler ve Limanreis Mahallemizin güzel insanları. 1990'lı yıılarından beri hizmet vermekte olan binamız kentsel dönüşüm işşlemlerinden sonra yıkılarak yerine, modern bir konut sistemi içerisinde yaklaşık 240 m2 alan ibadet alanı (Cami-Mescit) olarak ayrılmış bulunmaktadır.

Limanreis Mahallesinde acil ihtiyaç olan bu yer daha önce ki cami derneği yönetrimi tarafından Türkiye Diyanet Vakıf Şubemize devredilmişti. İlçe Müftülüğü Vakıf şubesi ve Yeni Kurulan dernekle yapılan ortak çalışma nerticesinde hayır sever vatandaşlarımızında büyük ve samimi gayretleriyle olgunlaştı ve temel atma aşamasına gelindi.

Bu vesile ile emeği geçen Mimar ve Haritacısından, Hayır sever kardeşlerimizden ve yapım yükünü üstlenen Müteahhit Firma, Yapı denetim olmak üzere bütün Mimar Mühendisle, şu ana kadar çalışan ve bundan sonrada çalışacak olan bütün birim ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Bu meyanda Allah'ın Lütfü ve Nusretiyle Limanreis Camii inşaat temelini  6 Mayıs Cuma günü saat 10:00-10:30 saatleri arasında atacağımızı ilan ediyor ve Mahalle sakinlerimizi temel atma törenine davet ediyoruz.

Ali EFE

Narlıdere Müftüsü