08.11.2020

Narlıdere Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakıf Şubesinden Depremzedelere Destek

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve Müftülük çalışanları olarak kurum binamızda karşılaştığımız Seferihisar ve Bayraklıda yıkıcı ve öldürücü etkisi olan depremin acı yüzüyle karşılaşan Bayraklı ve civarındaki depremzedelere maddi ve manevi destek için harekete geçen İlçe Müftümüz Kemal KARADENİZ  tarafından organize edilen ekip 7 Kasım 2020 tarihinde deprem bölgesinde çalışmalara katıldı.

Depremin ilk saatlerinden itibaren devletimizin şevkat elinin uzandığı bölgeye İzmir Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün organizasyonu ile ilçe Müftülükleri ve Vakıf Şubeleri olarak destek verildi. İlçemiz Müftülüğü personelininde aralarında bulunduğu manevi destek personeli ilk günden itibaren olmak üzere İlçemiz Müftülüğü ve Vakıf Şubesi olarak diğer ilçe müftülükleriyle belirlenen program çerçevesinde çalışmalara katıldı. Gıda temini, dağtımı ve sıcak yemek olmak üzere giyim kuşam ve diğer sosyal ihtiyaçların karşılanmasında Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi çatısı altında şubeler olarak personel takviyesiyle ihtiyaç sahipleri sahada ve çadırlarda yanlız bırakılmadı.

Geç saatlerde biten çalışmalarda çekilen yorgunlukların insanların tatlı ve memnuyet verici tebessümleriyle sonlanması her şeye değerdi.