23.05.2019

4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ANAOKULU YIL SONU PROGRAMI

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Beydağ İlçe Müftü Vekili Tuncay YILDIRIM konuşmasına Hz. Muhammed’in “Bir baba çocuğuna güzel ahlaktan daha üstün bir miras bırakamaz.” Hadis’i Şerif-i ile başladı. YILDIRIM; “Efendimizin (sav) hadisinde buyurduğu gibi bizlerin çocuklarımıza bırakacağımız yegâne miras güzel ahlak olmalıdır. Beydağ İlçe Müftülüğü Anaokulu Kur’an Kursumuz da bu minvalde kurulmuş olup bu minvalde eğitim vermektedir.   Konuşmasının devamında “  anaokulunun 4-6 yaş arası çocuklara eğitim verdiğine değinen YILDIRIM,         Çocuklarımız sadece yetiştiği ailenin değil aynı zamanda bir milletlin geleceği yarınları demektir. Geleceğini düşünen insanlar, yarınlarını düşünen toplumlar çocuklarına karşı en güzel davranış şekillerini geliştirmek, onları milli ve manevi değerlere bağlı birer nesil olarak yetiştirmek zorundadırlar. Bugünün değişen şartlarında 4-6 yaş arası Çocuk eğitimi sanki ebeveynlerin sorumluluklarını bir nebze hafiflettiği” üzerinde durdu.

Programın sonunda İlçe Kaymakamı Sayın Gürkan ÜÇÜNCÜ ve Protokol üyeleri  Kur’an okumayı öğrenen ve Anaokulu Kur’an Kursuna devam eden öğrencilere Başarı belgelerini takdim etti.