20.07.2020

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ FAALİYETLERİ

15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Öğle Namazından önce 15 Temmuz Şehittlerimiz ve tüm aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen “Kur’an-ı  Kerim Ziyafeti” programı icra edilmiştir.
     15 Temmuz 2020 Çarşamba  gününü 16 Temmuz 2020 Perşembe  gününe bağlayan gece saat 00:13’te bütün camilerimizde eş zamanlı olarak salâlar okunmuş olup;  camilerimiz sabah ezanına kadar açık tutulmuş ve minarelerin ışıkları yakılmıştır.
        14 Temmuz 2020  tarihinde Salı günü İlçe Müftümüz başkanlığındaki heyet, şehitliklerimizi ziyaret etmiş, kabirleri başında aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur'an ı Kerim tilaveti yapılmış, dualar edilmiştir.
    15 Temmuz 2020 Çarşamba Akşamı Saat 20:30’da İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Misak-i Milli toplantı salonunda Şehit Üsteğmen Mehmet Sakallı Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından  gerçekleştirilen programda İlçemiz Menderes Mah. Camii İmam-Hatibi Turan ÖNDER aşr ı şerif okumuş, program sonunda da  İlçemiz Müftüsü Halis BENLİ tarafından dua yapılmış, programa katılanlara Diyanet İşleri Başkanlığımızca hazırlanan  FETÖ ve DEAŞ kitapçıkları hediye edilmiştir.