17.03.2022

HUZUR EVİ ZİYARETİ

Karaburun İlçe Müftülüğü tarafından Berat Kandili dolayısıyla Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mordoğan Aden Huzurevinde yaşlılarımız ziyaret edildi.

İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN, Mordoğan Aden Huzurevinde ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.

Huzur evi sakinleri, kendilerini bu güzel zamanlarda, önemli gün ve gecelerde unutmayıp ziyarete gelen din görevlileri ve İlçe Müftüsüne  teşekkür ederek hayır duada bulundu.

İlçe Müftüsü OFŞİN, Mordoğan Aden Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek “Gönüllerini ve dualarını almak istedik” dedi. Tecrübe çınarları olan yaşlılarımız, dünyada rahmet ve bereket, ahirette mağfiret ve cennet vesilesidir. Yaşlılara hürmet, ömrü bereketlendirir. Onlara saygı ve hürmeti elden bırakmamalı ve hepimizin bir gün yaşlanacağını aklımızdan çıkarmamalıyız. Tebessüm sadakadır, sadaka ise iyiliktir. İyilik yolunda atılan her adımın ne kadar büyük değer ifade ettiği bilincini sağlamalı ve bu yoldaki hasletlerin yaygınlaşmasına vesile olmalıyız. Tek gayemiz iyiliğin her alanda yaygınlaşmasına vesile olmaktır." dedi.

Ziyaret, Kur’an Tilaveti ve dua ile sona erdi..