17.03.2022

ÖZEL EGE GÖNÜLDEN BAKIM MERKEZİ ZİYARETİ

Karaburun İlçe Müftülüğü tarafından Berat Kandili dolayısıyla Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Ege Gönülden Bakım Merkezi ziyaret edildi.

İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN, Özel Ege Gönülden Bakım Merkezini ziyaret ederek kandillerini tebrik etti.

Özel Ege Gönülden Bakım Merkezi sakinleri, kendilerini bu güzel zamanlarda, önemli gün ve gecelerde unutmayıp ziyarete gelen din görevlileri ve İlçe Müftüsüne  teşekkür ederek hayır duada bulundu.

İlçe Müftüsü OFŞİN, Özel Ege Gönülden Bakım Merkezi sakinlerini ziyaret ederek “Gönüllerini ve dualarını almak istedik” dedi. Tebessüm sadakadır, sadaka ise iyiliktir. İyilik yolunda atılan her adımın ne kadar büyük değer ifade ettiği bilincini sağlamalı ve bu yoldaki hasletlerin yaygınlaşmasına vesile olmalıyız. Tek gayemiz iyiliğin her alanda yaygınlaşmasına vesile olmaktır." dedi.

Ziyaret, Kur’an Tilaveti ve dua ile sona erdi..