27.06.2022

VEKALETLE KURBAN STANDI

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Karaburun  Şubesi,  Karaburun  Merkezde ve Mordoğan Merkezde olmak üzere 2 noktada vekaletle kurban bağış standı açtı.

İlçe Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Müftüsü Yahya OFŞİN, TDV Karaburun  Şubesi'nin  Kurban Bayramı öncesi vatandaşların vekalet işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için oluşturulan stantları ziyaret etti.

Mordoğan  Mescid  önünde  ve  Karaburun Cumhuriyet  Meydanı'ndaki stantlarda vatandaşların kurban vekaletleri görevliler tarafından işleme alınıyor.

Afişler ve broşürlerle tanıtımların da yapıldığı stantlarda vatandaşlara vekaletle kurban kesimi hakkında bilgi verilirken, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine kurbanların ulaştırıldığı anlatılıyor.

Bu yıl kurban kesim bedelleri yurt içi 2 bin 250 lira, yurt dışı 1800 lira olarak belirlendi.

Vatandaşlar bağış stantlarının yanı sıra il ve ilçe müftülükleri ile TDV'nin internet sitesinden de başvuru yapabilecek.