Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

KAHVEHANE SOHBETLERİMİZ Kiraz Müftülüğü Vaaz-İrşad birimi ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak kahvehane sohbetlerimize devam ediyoruz.
Detay

12 Ocak 2022 Çarşamba gününden itibaren her Çarşamba günü saat 14.00'te Bayan Kur'an Kursu hocalarımızın katılımlarıyla, müftülüğümüzde hazırlanan salonda bayanlara yönelik sohbet-tanışma programları yapılacaktır.
Detay

KİRAZ A. İMAM HATİP LİSESİ YURDU ZİYARETİ DR. AHMET EL SAFİR ile söyleşi Kiraz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak haftalık sohbetlerimize devam ediyoruz.
Detay

KİRAZ'DA SABAH NAMAZINDA CAMİLERDE BULUŞTUK Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğü ve talimatıyla tüm Türkiye'de 1 Ocak 2022 Cumartesi günü sabah namazında mümin gönüller secde ve dualarda buluştu.