Kiraz Müftülüğü

04.09.2019

MÜFTÜ VEKİLİMİZ ŞEVKİ KESİCİ

10.04.1967 yılında Manisa merkez İlyasçılar köyünde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Menemen Sefa Camii Kur'an Kursu'nda hıfzını tamamladıktan sonra İzmir İmam Hatip Lisesine kaydoldu. 1987 yılında liseyi bitirip aynı yıl Dokuz Eylül İlahiyat Fakülte'sine başladı. Fakülte 2. sınıfta Menemen Çavuş köyüne 14.10.1988 yılında İmam Hatip olarak atandı. 1991 yılında Fakülteyi bitirip Menemen Merkez Mehmet Paşa Camiinde İmam Hatiplik yaptı. Oradan Konya Selçuk Eğitim Merkezine giderek ihtisas Kursunu tamamladı. Daha sonra sırasıyla Mardin Yeşilli İlçe Müftüsü, Afyon Kızılören Müftüsü, Manisa Gördes İlçe Müftüsü, Balıkesir Kepsut İlçe Müftüsü, 30.07.2018 tarihinden itibaren İzmir ili Ödemiş İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktadır.

Sn. Hocamız aynı zamanda Kiraz İlçe Müftülüğü Vekaleti'ni icra etmektedir.